Over Randi

Hoi, mijn naam is Randi. Ik ben 22 jaar en ik heb inmiddels 10 jaar ervaring met het maken van sieraden en accessoires, die ik middels deze website aan jullie wil laten zien. Alle sieraden die op de website te zien zijn, heb ik persoonlijk met de hand vervaardigd.

Ik ben altijd al erg creatief geweest. Ik vond het heerlijk om als kind te knutselen, te tekenen, te schilderen en op mijn 12e kwam daar sieraden maken bij.
Voor mijn verjaardag mocht ik een feestje houden, en ik koos ervoor om met een aantal van mijn beste vriendinnetjes een sieradenworkshop te volgen. Het was hartstikke gezellig en de vrouw die deze workshop gaf, vertelde mij waar ze haar kralen vandaan haalde. Ik begon direct in te slaan. Ik kocht pareltjes, bedeltjes, draad, slotjes, tangetjes en allerlei andere benodigdheden om zelf aan de slag te kunnen. En het heeft zich alleen maar uitgebreid. Tot de dag van vandaag groeit mijn collectie kralen.

Ik vind het heerlijk om kralen uit te kiezen, ontwerpen te maken en ze uiteindelijk te vervaardigen. Het liefst zou ik ze allemaal zelf dragen, maar daar heb ik helaas niet genoeg geld voor. Daarom probeer ik mijn sieraden te verkopen. Het is nu nog mijn hobby, maar ik zou het geweldig vinden om er mijn werk van te maken als ik klaar ben met school.

Wil je contact met mij dan kun je terecht op de contactpagina, of laat anders een leuk berichtje achter in mijn gastenboek.

Groetjes,

randi doddema