Kerstballen decoreren

Leuk voor de kerst: kerstballen decoreren!

IMG_2945

Weet wat zo leuk is aan deze gedecoreerde kerstballen? Je kunt er elke ronde kerstbal voor gebruiken, in elke kleur. En weet je wat nog veel leuker is? De decoratie kan ook gemaakt worden in elke maat en elke kleur, elk materiaal enzovoort. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast de diversiteit is het ook nog eens heel makkelijk en leuk om te doen. Kijk, dit is hoe onze decoratie eruit ziet zonder bal:

IMG_2943

Als je besluit de workshop te volgen met vriendinnen, collega’s, je buurvrouw of je moeder/dochter, laat ik je voor die tijd uit allerlei prachtige kraaltjes kiezen, om een beetje te weten wat jullie smaak is. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden, dat ik niet alles kan meenemen. Wanneer ik bij jou of een ander thuis kom, gaan we dan de definitieve kraaltjes uitzoeken en beginnen we met wat basisinstructies. Als je de basis eenmaal onder de knie hebt, wordt het alleen maar makkelijker. En onder het geklets van de rest is het natuurlijk hartstikke gezellig.

Je mag zelf een kerstbal meenemen om te gebruiken, als je dat wilt. Ik neem zelf ook ballen mee, dezelfde als die zijn gebruikt voor de foto. Als je in plaats van één grote bal, drie kleine balletjes wilt decoreren, kan dat natuurlijk ook. Laat me dit dan wel even weten.

Kosten: €5,00 per persoon voor één bal (of drie kleine ballen)
Extra: €2,50 per extra bal
Minimaal aantal personen: 2

Het doen van een workshop is een hele leuke bezigheid, zeker voor de kerst. Je gaat echt met iets unieks naar huis. Ben je geïnteresseerd? Je kunt altijd contact met me opnemen via randiscreaties@gmail.com of via www.facebook.com/RandisCreaties !

Laat je liever het werk voor je doen of wil je meerdere identieke ballen laten maken? Neem dan contact met me op.